Jadrotours

KANJON CETINE ~ PELJEŠAC ~ KORČULA ~STON ~ DOLINA NERETVE ~ BIOKOVO

Polasci: Polasci: 3.10. i 17.10.24

Program putovanja:

1. dan:  PULA/PAZIN/VRATA JADRANA – KANJON CETINE – OMIŠ – OREBIĆ                                             

Polazak autobusom iz Rijeke (Vrata Jadrana JUG) u 06:00h. Ugodna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u Omiš i kraće slobodno vrijeme za kavu i šetnju gradićem. Okupljanje u dogovoreno vrijeme ukrcaj na brodice te plovidba brodom kroz kanjon Cetine do Kaštel Slanice. Organizirani tradicionalni mesni ručak. Nakon ručka nastavak autobusom prema Dubrovačko-Neretvanskoj županiji. Vožnje preko Pelješkog mosta i dalje do Orebića.  Smještaj u hotelu Aminess Grand Azur 4* u Orebiću. Hotelska  večera. Noćenje.

2. dan:  OREBIĆ – KORČULA – VELA LUKA – OREBIĆ                                                   

Doručak. Ukrcaj na trajekt te kratka 15-minutna plovidba prema Korčuli. Panoramska vožnja otokom do Vela Luke. Vela Luka je mjesto nadarenih umjetnika i glazbenika, mjesto tradicije te vrijednih i svestranih ljudi. Razgled Vele Luke i slobodno vrijeme za kavu. Nakon razgleda Vele Luke, posjet lokalnoj vinariji i organizirana degustacija vina. Nakon degustacije, vožnja do grada Korčule. Razgled grada Korčule: trg s vijećnicom i gradska vrata, katedrala Sv. Marka, palača Gabrielis, kula Marka Pola... Slobodno popodne za ručak, šetnju, uživanje u Korčuli... Povratak našim autobusom prema trajektu. Povratak u Orebić. Slobodno vrijeme do večere. Hotelska večera. Noćenje.

3. dan:  OREBIĆ – STON – DOLINA NERETVE- MAKARSKA     

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Stona, srednjovjekovnog malog gradića s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5km), uskih tihih ulica,starih otmjenih kuća... Njegova nekadašnja vrijednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svijetu, solane koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Slobodno vrijeme u Stonu za šetnju gradom, posjet Solani ili kratki đir zidinama. Nastavak autobusom prema Metkoviću. Ukrcaj na neretvanske lađe i opuštajuća plovidba. Organizirani kasniji ručak s muzikom. Nastavak vožnje kroz Ploče u smjeru Makarske. Smještaj u hotelu Park 4*. Hotelska večera. Noćenje.

4. dan:  MAKARSKA – BIOKOVO – VRATA JADRANA/PAZIN/PULA                                             

Doručak. Odjava iz hotela. Ukrcaj u minibuseve koji voze do „nebeske šetnice“. Uživanje u panorami sa Biokova. Povratak u Makarsku. Slobodno vrijeme za šetnju uz more ili za ručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje te polazak prema Istri. Dolazak u Pulu u večernjim satima. Napomena: u slučaju lošeg vremena i ne mogućnosti odlaska na Biokovo, Posjetiti će se Split uz razgled grada i organizirani ručak.

 

TERMINI PUTOVANJA:

      Cijena po osobi:

3.10. - 6.10.2024

465,00€

17.10. - 20.10.2024 

460,00€

Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

 

U cijenu je uključeno:

* prijevoz udobnim turističkim autobusom;

* smještaj u hotelu Grand Azur 4* Orebić u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s tušem, na bazi 2 polupansiona (piće uključeno);

* smještaj u hotelu Park 4* u Makarskoj u dvokrevetnim sobama s tušem, na bazi 1 polupansiona;

* plovidba turističkim brodom kroz kanjon Cetine;

* organizirani bogati tradicionalni ručak u Kaštel Slanici;

* trajekt na relaciji Orebić – Dominče (O.Korčula) – Orebić;

* organizirana degustacija vina sa otočkim delicijama na Korčuli;

* plovidba brodom po Neretvi, tradicionalni ručak sa muzikom;

* lokalni vodič za razgled Korčule;

* ulaznica za Biokovo Skywalk + transfer minibusevima na Biokovo

* voditelj putovanja, organizacija putovanja, polica jamčevnog osiguranja,pdv.

U cijenu nije uključeno: sve što nije navedeno pod cijena uključuje, piće za vrijeme obroka (ako nije drugačije navedeno), troškovi osobne prirode!

Doplate: jednokrevetna soba: 75,00€

Preporučujemo izradu police osiguranja od otkaza putovanja. Polica od otkaza putovanja Vam služi ukoliko zbog bolesti (ili nekih drugih razloga koji su navedeni u općim uvjetima osiguravateljske kuće) ne možete na put - u tom slučaju Vam osiguranje vraća 90% uplaćenog iznosa. Ako otkažete putovanje bez police na uplaćeni iznos idu storno penali po općim uvjetima organizatora. Policu od otkaza moguće je izraditi isključivo prilikom rezervacije puta (uplate), dok se zdravstveno može izraditi i dan prije polaska.

 

Napomena:

  • cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanje putovanja
  •  za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  • raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave
  • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
  • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta
  • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su  suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.
  • polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.               

Opći uvjeti organizatora

C