ŠPANCIRFEST

Polasci: Subota 20.8. i 28.8.22.

JEDNODNEVNI AUTOBUSNI IZLET:

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Mogućnost polaska s odmorišta Ravna Gora (uz prethodnu najavu). Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Varaždina. Dolazak u “baroknu prijestolnicu” Hrvatske u ranijim prijepodnevnim satima. Odlazak na kraće upoznavanje grada s lokalnim vodičem: varaždinsko groblje, izuzetan spoj hortikulture i umjetničkih spomenika od kojih su brojni radovi poznatih hrvatskih kipara, Franjevački trg sa spomenikom Grguru Ninskom i crkvom sv. Ivana Krstitelja, umjetnička instalacija Anđelinjak, Županijska palača, Katedrala varaždinske biskupije, glavni gradski trg, palača Drašković, gotovo 500 godina stara gradska vijećnica, Trg tradicijskih obrta, Feudalna utvrda, od davnina nazivana Stari grad… Slobodno poslijepodne za španciranje i uživanje u najvećem i najpopularnijem uličnom festivalu u Hrvatskoj. U vrijeme festivala, ulice, trgovi, parkovi i velike pješačke zone u samom srcu Varaždina pretvore se u glazbene, kazališne, plesne i performerske pozornice, ateliere na otvorenom, radionice, a bogati programi za djecu, izlagačka i gastronomska ponuda te nezaboravna atmosfera nude najbolje i najzabavnije mjesto za oproštaj od ljeta. Polazak iz Varaždina oko 20h. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 290 kuna

CIJENA ZA DJECU DO 12 GODINA: 200 kuna

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: Prijevoz turističkim autobusom, usluge voditelja putovanja, usluge lokalnog vodiča, razglede prema programu, usluga organizacije i pripreme izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje i druge znamenitosti. Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem

NAPOMENA: cijena je navedena za gotovinsko plaćanje. Otkaz rezervacije do 7 dana prije polaska naplaćuje se minimalno 100,00 kuna po osobi, a za otkaz unutar 7 dana prije polaska naplaćuje se puna cijena izleta. Ostali uvjeti prema važećim općim uvjetima turističkog aranžmana.

Odgovorni organizator JADROTOURS d.o.o. Rijeka